Hodnocení obchodu

4,9 102 hodnocení
5
99x
4
1x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
AN Avatar autora Alena Nebřenská | 19.2.2024
Velká spokojenost
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 26.2.2024
Děkujeme, že jste si našla čas na pochvalná slova, to potěší. Přejeme klidné spaní v našem povlečení.
MA Avatar autora Markéta Arnoštová | 19.2.2024
Super ceny a rychlé dodání.
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 19.2.2024
Děkujeme za milá slova, která vždy potěší. Přejeme klidné spaní v našem povlečení.
P Avatar autora Petra | 12.2.2024
Rychlost dodání, výborná komunikace. Povlečení je moc příjemné :-)
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 15.2.2024
Děkujeme, že jste si našla čas na pochvalu, to vždy potěší. Přejeme klidné spaní v našem povlečení.
MC Avatar autora Miroslava Chocholova | 30.1.2024
Rychlost
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 1.2.2024
Děkujeme za reakci! Přejeme klidné spaní v našem povlečení.
Avatar autora Věra Šimšová | 5.12.2023
Rychlé dodání
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 5.12.2023
Bylo nám potěšením. Přejeme klidné spaní v našem povlečení.
JS Avatar autora Jana Synková | 24.10.2023
Mooooc!!!! Po krátké době jsem objednala opět!!!! Veškeré staré povlečení jsem vyhodila a opět objednávám zde, moc krásně se nám spí!!!! Ještě že máme rodinnou firmu a někdy nevadí, že přijedu ráno později, protože se mi faaakt nechce z postele :))) DOPORUČUJIIIIII :))))
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 26.10.2023
Děkujeme za milá, pochvalná slova a za Váš čas na napsání recenze, moc si toho vážíme. Zákazníci jako vy jsou pro nás velkou motivací, dělat naši práci ještě lépe! Ať se dobře daří Vaší rodinné firmě a o to lépe ať se Vám spí v našem povlečení :-)
JS Avatar autora Jana Synková | 17.10.2023
Velmi!!!! Zboží je luxusní, nechce se mi ráno z postele, velmi příjemné povlečení! :))))
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 19.10.2023
Děkujeme za milá slova, Vaše spokojenost nás inspiruje. Přejeme klidné spaní v našem povlečení.
V Avatar autora Vanda | 21.9.2023
Balíček dorazil perfektně zabaleny v termínu. Zboží je kvalitní, spolehlivé, dohoda s obchodem na úrovni.
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 13.10.2023
Vaše spokojenost nás těší a děkujeme za kladný komentář. Přejeme klidné spaní v našem povlečení.
KS Avatar autora Květoslava Skřivánková | 21.9.2023
Ano,jsem spokojená. Je to dárek, schválně jsem vybrala neurální vzor, protože vím, že obdarovaný nemá rád pestré barvy. Tak snad uspěji. Už se těším na něco pro sebe. Děkuji celému týmu.
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 13.10.2023
Děkujeme za kladné hodnocení, věříme, že se dárek bude líbit a těšíme se na další nákup. Přejeme klidné spaní v našem povlečení.
MS Avatar autora Miroslava Schreinerová | 28.8.2023
Po objednání a zaplacení dodáno za 2 dny. Povlečení odpovídá barevně fotce a kvalitou popisu. Je to dárek, tak snad bude příjemce spokojený. Za mě maximální spokojenost.
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 28.8.2023
Děkujeme za pochvalu a věříme, že bude obdarovaný spokojen. Přejeme klidné spaní v našem povlečení.
MT Avatar autora Marika Topolanska | 22.8.2023
Jsem spokojena s vyrobkem a s komunikaci obchodu
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 24.8.2023
Děkujeme za pochvalu, moc nás Vaše slova těší. Přejeme klidné spaní v našem povlečení.
EG Avatar autora Eva Golisová | 28.7.2023
Moc jsem spokojená
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 24.8.2023
Děkujeme za pochvalu, těší nás, že jste spokojená a přejeme klidné spaní v našem povlečení.
N Avatar autora Nikola | 30.6.2023
Pěkné a kvalitní zboží, rychlé dodání a dobrá cena.
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 11.7.2023
Děkujeme za milou zpětnou vazbu, vážíme si toho. Přejeme klidné spaní v našem povlečení.
E Avatar autora Ester | 23.5.2023
Opravdu hezké motivy i materiál. Je to dárek k svatbě, tak jsem spokojená s výběrem. Děkuji
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 28.6.2023
Vaše spokojenost nás těší, děkujeme za milá slova a novomanželům přejeme příjemné spaní v našem povlečení!
PB Avatar autora Pavlína Böhmová | 2.5.2023
velmi spokojená
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 2.5.2023
Jsme moc rádi a přejeme klidné spaní v našem povlečení.
VV Avatar autora Věra Vagnerová | 30.4.2023
Jsem velmi spokojená s tímto obchodem, pěkné zboží a rychlé dodání
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 2.5.2023
Děkujeme, kladné hodnocení vždy potěší. Přejeme klidné spaní v našem povlečení.
VK Avatar autora Vendula Kadlecová | 28.4.2023
Jsem spokojená. Produkt naplnil mé očekávání
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 2.5.2023
Děkujeme za milá slova, jsou pro nás motivací. Přejeme klidné spaní v našem povlečení.
JG Avatar autora Johana Gäblerová | 21.4.2023
Jsem velmi spokojená a příště zase tento obchod použiju.
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 25.4.2023
Děkujeme, Vaše spokojenost nás velmi těší a motivuje. Přejeme klidné spaní v našem povlečení.
EM Avatar autora Eva Matochova | 21.4.2023
Krásné zboží. Spokojenost.
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 25.4.2023
Děkujeme, Vaše spokojenost nás velmi těší a motivuje. Přejeme klidné spaní v našem povlečení.
MV Avatar autora Michaela Valtová | 17.4.2023
Vše v pořádku :-)
IO Avatar autora Ing. Viktorie Ovesná (Administrátor) 25.4.2023
Děkujeme, Vaše spokojenost nás velmi těší a motivuje. Přejeme klidné spaní v našem povlečení.